Εστίαση και τοπικά προϊόντα
Μπορείτε να ξεκινήσετε με το παραδοσιακό Ούζο με τους μεζέδες του και να συνεχίσετε απολαμβάνοντας ένα ολόφρεσκο ψάρι του Ευβοϊκού ή γευστικότατο τοπικό κρέας σε μια από τις πολλές παραθαλάσσιες ταβέρνες από την Αταλάντη μέχρι τα Καμμένα Βούρλα. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τοπικά προϊόντα όπως φρέσκα φασολάκια Λιβανατών, λαχταριστές ελιές ποικιλίας Καλαμών, όπου παράγονται στους τοπικούς απέραντους ελαιώνες, καθώς και να επισκεφτείτε την ξακουστή οινοποιία Χατζημιχάλη στην γειτονική Αταλάντη, για να δοκιμάσετε τις διάσημες ποικιλίες του.